Nanco Lekkerkerker

Stal de Broekstreek

Heirweg 2 – 9437 TB – Balinge

0646280899

Begeleiding

Begeleiding is vaak een belangrijk hulpmiddel om een doel te bereiken.

Tegenwoordig wordt al gauw gesproken van een mental – of personal coach, die belangrijk werk verricht voor deze of gene. Je mag het ook vertalen als iemand de spiegel voorhouden of iemand de instrumenten aanreiken die wellicht over het hoofd gezien worden of nog niet bekend zijn. Begeleiding kan nooit van één kant komen. Het is een samenwerkingsverband tussen 2 of meerdere personen. Vooraf worden afspraken gemaakt hoe we e.e.a. vorm gaan geven. Ook wordt er tijd besteed aan het ontrafelen van een aantal zaken, zoals denkwijze, kennis & kunde, rituelen, stress, toekomstvisie en tijdspad.

Het is dan ook een meerdaags traject om samen een plan te maken hoe het maximale resultaat te behalen bij een sportieve inspanning. Dit kan zijn tijdens een wedstrijd maar ook het overwinnen van een moeilijk te nemen drempel.

Deze vorm van cursus geven of ondergaan is altijd een ‘1 op 1’ – situatie, waarbij in overleg deskundigen van buitenaf betrokken kunnen worden. In overleg is het mogelijk om in groepsverband een aantal zaken op te pakken.