Nanco Lekkerkerker

Stal de Broekstreek

Heirweg 2 – 9437 TB – Balinge

0646280899

2021

En dan vliegen we zo het najaar in.

Gelukkig mochten we de afgelopen periode volop onderweg met leuke trainingspaarden en lessen.

En dan …

Ik hoop in de komende periode weer iets meer belevenissen te kunnen toevoegen. In ieder geval begint onze agenda 2022 volop vorm te krijgen met mooie trainingsmomenten en leuke wedstrijden in het vooruitzicht. In de tussentijd werken we dan maar lekker door om paarden fit te houden.

Wedstrijdseizoen 2021

NK in Exloo – 7 & 8 augustus

Door allerlei omstandigheden is het NK verplaatst naar dit weekeinde. Het was in ieder geval heerlijk om weer eens een volwaardige wedstrijd te rijden met onze paarden. Ik heb er van genoten.

Eva was met Ljora mooi onderweg in T4, en ik mocht met Laxa en F√°fnir aan de slag.

Met als kers op de taart de titel Nederlands Kampioen in de vijfgangen – combinatie (sportklasse B) met Laxa.

Op 19 juni …

In het weekeinde een mooi nieuw meetmoment. Wedstrijd in Exloo en heerlijk met de paarden de wedstrijdbaan weer op. Ik kijk er naar uit.

Op 9 juni …

Het lijkt er nu toch echt op dat we ons kunnen gaan klaar maken voor een nieuw wedstrijdseizoen. De caravan is inmiddels uit de stalling en die kunnen we verder gaan inrichten.

Op 28 januari …

Start van een nieuw jaar.

En dan vliegt de tijd, en zijn we al weer aangeland op eind januari. Ik hoop in de komende tijd eindelijk eens tijd te vinden om mijn website bij te werken. Ook in 2020 waren er weer voldoende mooie belevenissen op te beschrijven en te illustreren. Word vervolgd ….